Välkommen!

TYSKS TRADING ett Faluföretag grundat 1978 av Anders Tysk. Företaget verkar i huvudsak inom eftermarknadssegmentet för motorfordon.

Vi har sedan 2009 varit distributör för delar av välkända Gold Eagles sortiment som passar väl in på den skandinaviska marknaden.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Det går även bra att beställa varor mot faktura över telefon!

Vill bara tala om att bränsletillsatsen jag köpte av dig fungerade alldeles utmärkt och över all förväntan. Min husbil, bensinare med förgasare, brukar vara lite halvseg att starta upp varje ny säsong, men så icke detta år. Nu med din soppa i tanken startade den lika lätt efter nio månaders vila så som jag hade kört den igår. Bra tillsats det där.

– (Fd. Allt-i-allo bilhandlare, bildemonterare, bilreparatör mm)

Vill bara berätta att jag använt din NO-LEAK transmission-vätska i min GM TH700 aut.låda med FANTASTISKT bra resultat.
Jag stod i begrepp att riva ner lådan och byta tätningar när jag av en händelse besökte Prästryggens camping i Frövi och vid utlottning på inträdesbiljetten vann en flaska NO-LEAK.
Det var trolleri. Läckaget slutade nästan omedelbart.
Det är flera veckor sedan och lådan är fortfarande tät.

Provar gärna fler av dina produkter.